torstai 2. heinäkuuta 2009

Huippudesignia!

Tulipa piirrettyä ekat omat paitamallit. Piirtelin myös pari paitaa ja yhdet pöksyt eräälle asiakkaalle. Huvittavaa sinänsä, että firman sisäiset nimet malleille on suurin piirtein muotoa PaulaXYZ. Omia malleja neulotutin muutamia. Jotkut onnistui hyvin ja jotkut.. Noh olisi voinut tulla parempaakin jälkeä. Ensi viikolla piirtelen ja korjailen vielä vähän lisää, kun saan edelliset yritelmät värjäämöstä.

Viime viikon perjantaina oli töissä vähän kuumeinen olo, joten jätin viikonlopuksi suunnitellun koskenlaskureissun väliin. Sen sijaan mentiin perheen nuorison voimin katsomaan leffaa. Teatterissa pöyri Watchmen, joka taisi mennä aika monilta ihan yli hilseen. Omasta mielestäni leffa oli ihan viihdyttävä, vaikka olisin kyllä jaksanut katsoa sen vähemmälläkin verenroiskinnalla yms.

Nyt onkin edessä pitkä viikonloppu. Huomenna menen hakemaan jatkoaikaa viisumiini, enkä mene töihin sen jälkeen. Maanantai on kansallinen pyhä, joten seuraavan kerran teen töitä tiistaina. Lauantaiaamuna lähdemme kohti Yalan kansallispuistoa, missä vietämme pari yötä. Sää on ollut tavallista sateisempi, joten ainakin pitäis olla eläimiä liikkeellä. Kuivana kautena niitä on kuulemma välillä vaikea löytää.

Duunissa on ollut tekemistä sen verran, etten pahemmin ole ehtinyt kirjoitella juttuja, mutta ehkä ehdin kirjoittaa lisää viikonloppuna. Lähdenpä tekemään jotain fiksua työpäivän viimeiset 30 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla (nähdä) susta taas. Kun saat niitä omia mallejas, niin laita ny vähän kuvaa tuleen, että mekin voidaan ihailla. Ellet pelkää näitä isojen talojen mallivarkaita...
    T. Iskä

    VastaaPoista